Hot

Торта Ягодово Орео

Класическа торта Ягодово Орео,е истинско произведение на сладкарското изкуство.

24.90 лв.79.00 лв.

Изчистване

Описание

торта Ягодово Орео е приготвена с шоколадови блатове,баварски крем и залята с течен шоколад. Джорджо Джани е сладкарница за собствено производство и продажба на торти. Предлага на своите клиенти богат асортимент от сватбени и празнични торти с фотодекорация, детски торти и сладоледени торти.

Няма по прекрасно, удовлетворяващо и мотивиращо начинание, от това да създаваш сладки кулинарни изкушения за деца. Стараем се да бъдем динамични, креативни, с богато въображение и близки до детската мисъл при създаването на детските си торти. Да станем неотменна част от празника на дете, младеж или възрастен човек, да бъдем тяхно вдъхновение за усмивка и наслада е чест и привилегия за нас.

Торта Ягодово Орео

Повече от осемнайсет години радваме малките си клиенти с торти отговарящи на техния вкус, тема и визия. Дойде моментът в който можем да разгърнем творческите си умения и енергии в създаването на юбилейни, сватбени и всякакъв друг вид торти и десерти. Водени от желанието да направим празника Ви по-красив, по-вкусен и по-незабравим ще работим усърдно и отговорно, за да задоволим всеки вкус и желание при избора на торта за Вашият специален случай.

  • „Колкото повече, толкова повече“
  • Изживейте истински празник за вкусовите си рецептори с предложенията на Сладкарница Джорджо Джани!
  • Намерете ни във FACEBOOK и вижте всички нашите уникални торти и промоции.

ДОСТАВКА НА Торта Ягодово Орео

Ние предлагаме доставка на торти в София и близките райони. Гарантираме доставката на най-качествената торта, според избрания от вас дизайн или вкус. Ние също така предоставяме на нашите клиенти голям избор от торти. Правим нашите торти с любов и страст, за да ви представим най-добрия продукт и да направим вашия празник незабравим. Ние предлагаме специално изработени и персонализирани торти за рожден ден, юбилей, тематично парти, събиране на приятели, семейства или други празненства и ги доставихме с хладилен транспорт до вашата врата.

Допълнителна информация

Тегло 23 кг
Размери 12 × 23 × 56 см
Брой парчета

8, 12, 16, 20, 25, 30

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Торта Ягодово Орео”

Торта Ягодово Орео

24.90 лв.79.00 лв.

Класическа торта Ягодово Орео,е истинско произведение на сладкарското изкуство.

SKU: 9999-333-1-1-1
Изчистване